Solomon Construct

Solomon Construct Imobil este o companie înființată în anul 2016. Compania prezintă un bloc locativ de pe str. Mircea cel Batrîn 31 finisat în doar 11 luni!

Compania de construcție Compania de construcție Vezi compania

Solomon Construct

Solomon Construct Solomon Construct

Solomon Construct Imobil este o companie înființată în anul 2016. Compania prezintă un bloc locativ de pe str. Mircea cel Batrîn 31 finisat în doar 11 luni, dar și un complex locativ în curs de construire. ...

Proiecte curente: 1
Proiecte finisate: 1

Despre companie Despre companie

Solomon Construct Imobil este o companie înființată în anul 2016. Compania prezintă un bloc locativ de pe str. Mircea cel Batrîn 31 finisat în doar 11 luni! Dat în axploatare în luna noiembie a anului 2017, dar și un complex locativ în curs de construire, care va fi dat în exploatare în semestrul II, al anului 2018. Noi utilizăm materiale de cea mai bună calitate. Complexul locativ prezintă o serie de facilități, printre care:

  • Ferestre PVC (Termopane 4s, efect de oglindire și termoizolare LOW-e (menține caldura pe timp de iarna și racoarea pe timp de vară);
  • Izolare Termică (Termoizolare cu Polisteren CAPAROL 5 cm.);
  • Ascensoare (Ascensoare performante "BASLIFT");
  • Cazane BOSCH (Sisteme de încălzire autonomă).

Construim RAPID și CALITATIV!

„Alege ACUM un apartament de la SolomonConstruct, pentru că doar AICI construim viitorul pentru copiii noștri.

Investește AZI în viitorul lor!”

 

Proiecte rezidențiale Proiecte rezidențiale

Vedeți proiectele companiei Solomon Construct.

Nu există proiecte de afișat
      Toate apartamentele cu prețuri direct de la companii de construcții de încredere!      Fără riscuri și capcane de la companii de construcții netransparente!       Serviciile juridice imobiliare GRATUITE!