Horus

Compania Horus activează pe piața din Moldova din 1995. Inițial compania și-a desfășurat activitatea în domeniul instalării și întreținerii de utilități.

Compania de construcție Compania de construcție Vezi compania

Horus

Horus Horus

Horus este o companie de construcții care activează pe piața din Moldova din anul 1995. Inițial compania și-a desfășurat activitatea în domeniul instalării și întreținerii de utilități (sisteme de încălzire și gaz), pentru ca ulterior să-și extindă e ...

Proiecte curente: 2
Proiecte finisate: 6

Despre companie Despre companie

Horus este o companie de construcții care activează pe piața din Moldova din anul 1995. Inițial compania și-a desfășurat activitatea în domeniul instalării și întreținerii de utilități (sisteme de încălzire și gaz), pentru ca ulterior să-și extindă echipa de profesioniști și în domeniul construcției imobiliarelor. Principalul pilon pe care se ghidează compania zi cu zi este calitatea superioara a serviciilor oferite și a lucrărilor finalizate.

Vasta experiență locală și baza solidă financiară recomandă Horus ca un investitor constant în piața imobiliară din Moldova, cu misiunea de a crea imobile moderne și solide.

Horus a dezvoltat deja în Chișinău mai multe complexe locative la cele mai înalte standarde, și care se bucură deja de aprecierea celor care au ales să locuiască acolo. Astfel, vorbim despre complexul locativ Horus Paradise și complexul Florilor Residence.

Proiecte rezidențiale Proiecte rezidențiale

Vedeți proiectele companiei Horus.

Nu există proiecte de afișat
      Toate apartamentele cu prețuri direct de la companii de construcții de încredere!      Fără riscuri și capcane de la companii de construcții netransparente!       Serviciile juridice imobiliare GRATUITE!