HOLLMAN

Compania „HOLLMAN” oferă servicii în domeniul de construcții și servicii imobiliare. Apartamente cu 1, 2, 3 odău de vânzare la Ciocana, Chișinău de la 560€ / m2

Compania de construcție Compania de construcție Vezi compania

HOLLMAN

HOLLMAN HOLLMAN

Compania de construcții SRL „HOLLMAN Construction Company” a fost fondată în anul 2005, având astăzi o experiență de peste un deceniu. În această perioadă, alături de o echipă profesionistă, am realizat proiecte imobiliare de calitate, cu peste 500 d ...

Proiecte curente: 2
Proiecte finisate: 3

Despre companie Despre companie

Compania de construcții SRL „HOLLMAN Construction Company” a fost fondată în anul 2005, având astăzi o experiență de peste un deceniu. În această perioadă, alături de o echipă profesionistă, am realizat proiecte imobiliare de calitate, cu peste 500 de apartamente alese de familii.

Compania „HOLLMAN” oferă servicii în domeniul de construcții și servicii imobiliare.

Compania HOLLMAN oferă o abordare modernă pentru alegerea și achiziționarea apartamentelor în care să locuiști în confort. Echipa noastră, având o experiență vastă în domeniul construcțiilor și proiectării, va găsi soluții pentru fiecare client, de la etapa de proiectare până la crearea design-ului interiorului.

Facilități pentru proiectele companiei:

* SISTEM AUTONOM DE ÎNCĂLZIRE
* LIFTURI SILENȚIOASE
* FERESTRE PVC CU 6 CAMERE
* IZOLARE TERMICĂ 10 CM
* GAZIFICARE COMPLETĂ
* PEREȚI EXTERIORI DIN CĂRĂMIZI

Proiecte rezidențiale Proiecte rezidențiale

Vedeți proiectele companiei HOLLMAN.

Nu există proiecte de afișat
      Toate apartamentele cu prețuri direct de la companii de construcții de încredere!      Fără riscuri și capcane de la companii de construcții netransparente!       Serviciile juridice imobiliare GRATUITE!