Apartamente Cartierul rezidențial Cluj Apartamente Cartierul rezidențial Cluj Vezi proiectul

Cluj, Chișinău

87.62 m2 3 Odăi 2 Băi 2

Informații de contact Informații de contact

Descriere

Apartamente Cartierul rezidențial Cluj în Complex locativ Cluj

Un CARTIER CU INFRASTRUCTURĂ COMPLETĂ. Vor fi construite trei grădinițe pentru circa 1000 de copii, o școală cu capacitatea pentru aproximativ 1200 de elevi și un centru medical. De asemenea la parterului fiecărui bloc locativ vor fi construite spații cu destinație pentru centre comerciale, magazine alimentare, farmacii, saloane de frumusețe, săli de sport, cafenele și restaurante.

Vor fi aplicate principiile de CONSTRUCȚIE PRIETENOASĂ ECOLOGIC, prin folosirea panourilor solare și a pompelor de căldură.

Îmbunătățirea calității vieții prin dezvoltarea ZONELOR DE AGREMENT și SOCIAL-CULTURALE. Construcția pietonalei pentru expoziții, târguri, evenimente în aer liber.

Deoarece amplasarea cartierului este între 2 zone verzi, iar în apropiere sunt câteva izvoare, compania Lagmar, își propune restaurarea și amenajarea acestora, cu destinație TURISTICĂ.
Întreg cartierul va avea o capacitate de acomodare a peste 20 de mii de oameni, ceea ce înseamnă că toate comoditățile unui TRAI ACCESIBIL ȘI CONFORTABIL vor fi dezvoltate simultan, respectiv va fi extins transportul public, și construit un drum care va face conexiunea cartierului cu sectoarele Ciocana, Râșcani și Buiucani.
Cartierul Cluj în Chișinău, un nou început pentru o dezvoltare durabilă,
#ACASĂ, în Moldova!

CARACTERISTICILE CONSTRUCȚIEI 

Blocurile rezidențiale ale Cartierului Cluj în Chișinău sunt construite din materiale de marcă superioară și corespund standardelor internaționale. Carcasă este din monolit din beton armat; pereţii interiori şi exteriori din BCA Celco. Faţada este izolată termic cu plăci din polistiren și vată minerală, finisarea cu materiale BAUMIT.

Fiecare apartament este dotat cu încălzire autonomă (cazan econom italian IMERGAS). Este efectuată izolarea termică a pardoselei şi pereţilor.

Geamuri termopan, 6 camere cu profil austriac. Uşă metalică la intrare în apartament. Interfon, telefon, TV, internet – ciclul 1. Toate apartamentele vor avea contoare individuale de gaz şi apă.

Fiecare scară este dotată cu ascensoare silenţioase de ultima generație.

Darea in exploatare 2026

Proiect construit de compania Lagmar Impex

Apartamente sunt accesibile cu grafic individual de plată, iar prețul final este format in dependență de prima rată achitată de la :

-  achitarea 95%- preț 910 euro m/p pentru  3-4 camere , preț 930 euro m/p pentru 2 camere ,   și 999 euro m/p  pentru 1 cameră!

LA ACHITAREA IN RATE DE LA 10% PREȚUL ESTE MAI MARE , ACHITAREA SE POATE EFECTUA PINĂ LA 36 LUNI ( pînă la finisarea obiectului)

VĂ RUGĂM SĂ CONSULTAȚI UN SPECIALIST , PREȚUL ȘI DISPONIBILITATEA SE POATE SCHIMBA !

Preturile valabile din data de 15.05.2024

Caracteristici Caracteristici

ID-ul proprietății 4058
Preț 79734 €
Preț pentru m2 De la 910 €
Suprafața 87.62 m2
Odăi 3
Băi 2
Stare imobil Variantă albă
Mobilat/Nemobilat Nemobilat
Structura blocului Cărămidă
Dare în exploatare 2027„
Etajul 2
Numărul total de etaje 14

Facilități Facilități

 • Încălzire autonomă
 • Ascensor
 • Teren de joacă pentru copii
 • Contor de gaze
 • Contor de electricitate
 • Apometru
 • Izolare termică
 • Îngrădire
 • Geamuri termopan
 • Ușă blindată
 • Ușă metalică la intrare în apartament
 • Interfon
 • Linie telefonică
 • Cablu TV
 • Internet

Planuri Planuri

Apartamentul pe hartă Apartamentul pe hartă

Informații de contact Informații de contact

      Toate apartamentele cu prețuri direct de la companii de construcții de încredere!      Fără riscuri și capcane de la companii de construcții netransparente!       Serviciile juridice imobiliare GRATUITE!